text servicii non-stop
text servicii non-stop
grup linii de separare butoane

Jerbele de flori se realizează din crizanteme, garoafe sau gerbera. Datorită acestor opțiuni, culoarea florilor lor poate fi albă, galbenă sau roșie. Numărul de flori incluse, în medie, într-o jerbă de flori sunt 24, iar dimensiunile ei sunt de 65 x 50 cm.

Realizate pe o structură împletită de ramuri verzi de brad, coroanele de flori se decorează cu următoarele specii de flori: garoafe, trandafiri, crizanteme, gerbera, orhidee olandeză, anthurium (floarea „Flamingo”). Pentru florile coroanelor, puteți opta pentru una dintre următoarele culori: alb, galben, roz, roșu, carmin (vișiniu) și violet. În funcție de combinația de flori aleasă, numărul de flori înglobate unei coroane poate varia între 45 și 80. Dimensiunile unei coroane tipice de flori sunt de 120 x 60 cm.

 

Pentru textul care va fi scris pe panglica jerbei sau a coroanei comandate, vă propunem una dintre formulele, folosite în astfel de ocazii funeste, menționate mai jos: 1: Te vom purta mereu în suflet. /  2: Vei rămâne veșnic în amintirea noastră. / 3: Nu te vom uita niciodată. / 4: Cu sufletul îndurerat. / 5: Un pios omagiu. / 6: Un ultim omagiu. / 7: Sincere regrete. / 8: Sincere condoleanțe. / 9: Regrete eterne. / 10: Cu nespusă durere.

 

Persoana decedată este omagiată prin depunerea, în cadrul ceremoniei funerare, de buchete (în special,  pentru  sicriu), jerbe și coroane funerare.

Buchetele funerare sunt confecționate din flori de crizantemă sau iris (stânjenel),  de culoare albă sau violet, înmănunchiate în  frunze de ferigă sau de palmier. Atât specia/speciile florilor, culoarea lor cât și numărul de flori ce vor fi cuprinse în buchet, sunt convenite cu beneficiarul și se realizează doar pe bază de comandă lansată în prealabil.

Ne puteți urmări și  pe:

Reprezentanță / Magazin: TIMIŞOARA, Calea Martirilor nr. 22 SAD | Program NON-STOP

Telefoane (apelabile 24h/7 zile): 0721-849 364 | 0721-266 967 | 0732-384 145 | 0749-046 064

E-mail: funeraliatm@yahoo.com